Homepage

hobby

Plaid breien, sprei breien

Marjan heeft vroeger wel eens truien gebreid maar dat was niet zo’n succes en tegenwoordig ga je niet meer in een zelfgebreide trui naar je werk. Haar wens is om een mooie Noorse trui te breien. In de Ariadne vond ze een patroon van een gebreide plaid en die is zij toen gaan maken. De sprei ligt nu op het bed van haar moeder. Zij breit lange banen en zet die later onzichtbaar aan elkaar. Haar materiaal haalt zij bij Bretex in Haaksbergen, want daar verkopen ze konen wol per kilo. Haar verdere hobby’s zijn: kantklossen, seizoenstafelpopjes maken, borduren en verder zou ze nog veel meer dingen willen doen, maar ja, dat moet maar wachten tot ze met de VUT is :-). Ze neust graag rond in de hobby.blogo website en doet er ook ideetjes op. Zij verkoopt haar prachtige plaids op marktplaats. Als je zoekt op handgebreide plaids krijg je ze meteen te zien bij marktplaats.nl
De plaids zijn gebreid op pen 2,5, of op pen 3,5.

Wil je informatie vragen aan Marjan, email haar dan op het emailadres : 7345ab345@hetnet.nl

Marjan vertelt dat de meeste mensen in haar omgeving een beetje vreemd opkijken als zij vertelt dat zij plaids breit, pas als de mensen de plaids zien, hebben ze enig idee wat het is. Ze wil graag mensen leren kennen die dezelfde interesse en/of hobby hebben.
Je kan in de reactie onder dit artikel reageren.

↑ Naar boven ↑

copyright en disclaimer - cookies - adverteren - links

Ontvang de nieuwsbrief!