Gerelateerde artikelen

  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Patroon knuffel konijn naaien en borduren Patroon knuffel konijn naaien en borduren
  • Kruissteek patronen kaartspel symbolen Kruissteek patronen kaartspel symbolen
  • Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon
  • Kussen borduren met mega prints Kussen borduren met mega prints
  • Moderne creatieve borduurpatronen Moderne creatieve borduurpatronen
moeders

Strijken en andere saaie klussen

Tegenwoordig vind ik strijken een stuk minder vervelend: ik kijk gewoon naar het programma waar ik zin in heb wanneer ik er zin in heb… Uitzendinggemist (publieke omroepen) en programmagemist (commerciele omroepen) zijn ideaal. Helemaal met tvtutti_nlwww.tvtutti.nl Hier vind je alle programma’s terug van alle omroepen. Het mooie is dat je een eigen persoonlijke tv aanbod kunt samenstellen. Door middel van het geven van een score staan je favoriete programma’s bovenaan in de lijst. Zet daarna de knoppen op “toon alle tv programma’s” en op “toon tv programma’s van alle zenders” en je ziet al je favorieten op een rij. Wel even aanmelden, anders onthoudt het systeem het natuurlijk niet.Voor wie meer wil weten: TV Tutti heeft ook een blog; voor alle anderen: uitklappen die strijkplank!