Gerelateerde artikelen

  • Maandplanner voor het hele gezin Maandplanner voor het hele gezin
  • Winterpret voor hele gezin zijn plezierpistes Winterpret voor hele gezin zijn plezierpistes
  • Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord
  • Huifkar huren is genieten van natuur Huifkar huren is genieten van natuur
  • Verse kruiden langer vers houden Verse kruiden langer vers houden
  • 1 januari: de balans opmaken 1 januari: de balans opmaken
moeders

Goede voornemens voor 2010? Rebels&Rules helpt je herinneren wat je had bedacht!

Ik ga m’n eigen boterhammen smeren voor school (Daan 7 jaar). Ik ga meer voorlezen (Karin, 38jaar). Ik ga groente proeven (Sanne, 6 jaar). Ik ga met m’n lepel eten (Mickey, 4jaar). Ik lees geen krant aan tafel (Mark, 41 jaar).

Basisset dicht def aug09Met de Rebels&Rules magneetplaatjes zie je als druk gezin met jonge kinderen meteen wat jullie spelregels voor 2010 zijn. Humor, structuur, maar ook praktisch: Rebels&Rules geeft kinderen structuur en helpt hen zelfstandigheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Gebaseerd op een beproefde methode gebruikt door pedagogen maak je met je kinderen met behulp van de magneten samen spelregels voor je gezin. Op crèches en scholen wordt elke dag met plaatjes informatie aan kinderen gegeven. Met Rebels&Rules heb je nu ook thuis leuk en praktisch hulpmiddel om spelenderwijs op te voeden.

Rebels&Rules basisset en themasets

Met de  Rebels&Rules basisset kan een ‘gemiddeld’ gezin (4 personen) direct van start. Met de Spitsuurmagneten beeld je alle dagelijkse afspraken als gezin uit (ochtend- en avondritueel, aan tafel) op het handige magneetbord. Er zijn daarnaast 2 aanvullende themasets: Rules Gezond eten om op een creatieve manier gezonde voeding bij kinderen te stimuleren en met Rules Taken in huis helpt iedereen z’n steentje bij te dragen in huis (en tegelijk ook samen dingen te doen zoals spelletje spelen). Rebels&Rules®basisset is ook te gebruiken als praktische weekplanner voor het hele gezin. Binnenkort volgen meer thema’s zoals Naar de wc (zindelijk worden) en Gadgets (tv/computer gebruik).

(voor gezinnen met kinderen tussen de 3 en 9 jaar)