Gerelateerde artikelen

  • Verse kruiden langer vers houden Verse kruiden langer vers houden
  • 1 januari: de balans opmaken 1 januari: de balans opmaken
  • IKEA knuffel cadeau en bijdragen aan goed doel IKEA knuffel cadeau en bijdragen aan goed doel
  • Boeddha knuffel en goed doel steunen Boeddha knuffel en goed doel steunen
  • Skinny spijkerbroek die vetrollen verbergt Skinny spijkerbroek die vetrollen verbergt
  • Hoe bloemen en boeket fris houden tijdens lange reis Hoe bloemen en boeket fris houden tijdens lange reis
moeders

Hoe heet die site ook alweer?

Het gebeurt me meer dan eens dat ik, terwijl ik in de auto zit, een radiocommercial hoor, waarin wordt verwezen naar een site. Met mijn handen aan het stuur is het knap lastig om die site meteen te bezoeken, zelfs met internet op mijn mobiel. En bij thuiskomst ben ik het allang weer vergeten.

Daarom en omdat het de tijd van de goede voornemens is, hier op een rij een paar interessante sites die ik steeds wil bezoeken en die ik nu dus uit mijn geheugen heb mogen diepen: fireworks-2

Het campagnemotto “Blijf Positief” verwijst naar een positief banksaldo. En het is bedoeld als hart onder de riem: er is namelijk hulp. Deze site toont je de weg naar een gezonde financiële situatie. Je vindt hier vele tips om je geldzaken weer op een rijtje te krijgen. Blijf positief!

Nederland leeft met water hoewel het binnenkort ijs schijnt te worden, maar toch….. De moeite waard om bij stil te staan.

www.jaofnee.nl over het wel of niet registeren als donor. Over goede voornemens gesproken!!

Vanaf 1e kerstdag dag en nacht genieten van de top 2000 op radio 2.

Of je rijdt langs een leuk huis wat te koop staat, wat zou dat kosten? Funda brengt vraag en georganiseerd aanbod van onroerend goed bij elkaar, voor particulier en bedrijfsonroerend goed. Funda is de nummer 1 onroerend goed website in Nederland en is de essentiële informatiebron voor particulieren en bedrijven voor, tijdens, en na de transactie.

I.p.v. buienradar, kun je ook www.sneeuwradar.nl bezoeken. Leuk in deze tijd van het jaar! Ze zijn so wie so lekker bezig bij Buienradar, want nu kun je ook zelf kijken hoe snel het verkeer verloopt via Fileindex. http://fileindex.buienradar.nl/  Vanaf nu kunt u de snelheid in 1 oogopslag zien op de A en N wegen. Rood is stilstaand verkeer, paars en geel langzaam rijdend. Hoe groener hoe harder het verkeer rijdt. Zo kunt u direct zien of uw weg doorstroomt of niet! De komende maanden wordt het aantal meetpunten verder uitgebreid.

Dus dan weet je zeker of je het oud en nieuw niet op de snelweg hoeft te vieren.

 Goed oud en nieuw allemaal!!