Gerelateerde artikelen

  • Moderne creatieve borduurpatronen Moderne creatieve borduurpatronen
  • Inspiratie uit gevonden materialen Inspiratie uit gevonden materialen
  • Blijvend stoppen met roken door creativiteit Blijvend stoppen met roken door creativiteit
  • Oude lampekap versieren met bloemdecoratie Oude lampekap versieren met bloemdecoratie
  • Creatief een bril knutselen met kinderen Creatief een bril knutselen met kinderen
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
hobby

Gratis foto mozaieken

foto mozaiekenOp een creatieve manier iets leuks doen. Honderden minifotootjes kunnen samen weer een foto vormen. Maar hoe doe je dat. Bij MyMoza.nl kan je gratis een programma downloaden en in drie simpele stappen heb je een fantastische fotomozaïek die je op canvas of als poster kunt laten verwerken.
Verzamel een hoofdfoto en zoveel mogelijk deelfoto’s en maak bij MyMoza gebruik van de thema stockfoto’s. Hoe meer foto’s  je gebruikt des te mooier wordt het resultaat. Ga direct aan de slag en verstuur de mozaïek, dan heb je binnen één week je creatieve ontwerp in huis.

YouTube voorvertoningsafbeelding