Gerelateerde artikelen

  • Leuke trendy Fatboy hoezen voor jouw zitzak Leuke trendy Fatboy hoezen voor jouw zitzak
  • Super handig speelkleed van Fatboy Super handig speelkleed van Fatboy
moeders

Fatboy Factory Outlet

Onze jongens hangen alle 3 regelmatig in hun Fatboy the Original. De zitzak van het eerste uur! Sinds de ontwikkeling hiervan heeft Fatboy® zelf niet op de zitzak stilgezeten, maar nog vele andere producten ontwikkeld. fatboy-logo

Als je ook eens een Fatboy® artikel wil aanschaffen, maar tegen een scherpere prijs, grijp dan binnenkort je kans:

Op 30 januari a.s. houdt Fatboy® namelijk een Factory Outlet Sample Sale. Deze outlet, die gehouden wordt in ’s-Hertogenbosch, geeft je de mogelijkheid om diverse Fatboy® artikelen te kopen met mooie kortingen. De producten hebben een klein schoonheidsfoutje, maar dat wil niet zeggen dat ze er zomaar afscheid van doen.

Daarom biedt Fatboy® je de kans om deze artikelen tegen een scherpe prijs aan te schaffen op zaterdag 30 januari van 10.00 – 17.00 uur, locatie De Steenbok 19 – 21 in ‘s-Hertogenbosch.