Gerelateerde artikelen

  • Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje Top 5 gezinsvakantie bestemmingen in Spanje
  • Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen Top 5 vakantieland en vakantie verwachtingen
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Hotel aan de Cote d’Azur Hotel aan de Cote d’Azur
  • Inpak ideeën vakantie souvenir Inpak ideeën vakantie souvenir
  • Lange autorit spelletjes Lange autorit spelletjes
moeders

Luisterboeken, leuk voor op de achterbank

Niet ieder kind houdt van zelf lezen. Maar wie wil er nou niet worden voorgelezen? Met de luisterboeken van tegenwoordig is er voor iedereen urenlang luisterplezier.

Bij 123luisterboek.nl (Winnaar Publieksprijs Thuiswinkel Awards 2009) kun je luisterboeken bestellen, maar ook de downloads ervan. Die zijn dan een stukje goedkoper dan de CD. Tegenwoordig zet iedereen een cd toch meteen op een IPod of andersoortige MP3speler, dus is het voordeel mooi meegenomen.luisterboek

Wat ook zo mooi is van deze site: je kunt een fragment van het boek beluisteren. Dat is prettig, want als een stem je niet aanstaat, moet je het echt niet kopen. Zo heb ik me eens wezenloos geërgerd aan een voorleesstem met een uitsproken vreemde ‘r’. Een prettige voorleesstem zorgt ervoor dat je (kind) blijft luisteren!

Zelf bestel ik een paar leuke kinderboeken voor mijn jongste zoon. Die is dol op boeken, maar wordt in de auto snel misselijk. Zo hoeft ook hij zich onderweg naar onze vakantie(ski)bestemming niet te vervelen!

Fijne vakantie en veel lees- eh, pardon, luisterplezier.