Gerelateerde artikelen

  • Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon
  • Kussen borduren met mega prints Kussen borduren met mega prints
  • Moderne creatieve borduurpatronen Moderne creatieve borduurpatronen
  • Volgorde broodje beleggen Volgorde broodje beleggen
  • Inspiratie uit gevonden materialen Inspiratie uit gevonden materialen
  • Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen
moeders

Skituigje

Nee, dit is geen jong kind die zich misdraagt. Het is een gepatenteerd tuigje, waarbij kinderen van  2 t/m 6 jaar leren skiën met een volwassene die zelf het skiën wel goed onder de knie heeft.

Het tuigje heb ik zelf niet uitgeprobeerd, maar herinner me levendig de uren die ik met een kind tussen mijn benen heb doorgebracht om hem te leren skiën. Als ik zo het filmpje zie, YouTube voorvertoningsafbeelding vind ik het jammer dat deze uitvinding er nu pas is.

Mijn kinderen wilden namelijk nooit in een skiklas en eerlijk is eerlijk: ze leerden het bij ons veel sneller. Wij gaan volgende week eens kijken of deze methode op de Franse pistes terug te vinden is. Voor ieder wie ook mag: Hals- und Beinbruch!! En als je dit tuigje hebt uitgeprobeerd, ben ik wel heel nieuwsgierig naar je ervaringen!