Gerelateerde artikelen

  • Valentijn kaart vingerpopje knutselen Valentijn kaart vingerpopje knutselen
  • Groot hart versieren met verf of stof Groot hart versieren met verf of stof
  • Bloemengids duurzame bloemen Bloemengids duurzame bloemen
  • Cultuur in Amerika Cultuur in Amerika
  • Romantisch Valentijn idee Romantisch Valentijn idee
  • Valentijn uitjes met korting Valentijn uitjes met korting
moeders

Leuk dagje uit: Voetbal Experience..

De komende voorjaarsvakantie (voor alle regios van 20 t/m 28 februari 2010) kun je je vast voorbereiden op het WK voetbal in Zuid-Afrika. Ook als je geen liefhebber van voetbal bent, is Voetbal Experience in Middelburg een aanrader! Voetbal Experience (Zep Middelburg): de nieuwe en unieke thema-attractie over voetbal. Nergens ter wereld vind je een sportattractie die zoveel biedt: meeslepende films, de nieuwste games en spellen, indrukwekkende ruimtes, waardevolle museumstukken, fantastische foto’s, spannende verhalen. Hier belééf je voetbal. Droom alvast van Oranje in de WK finale in Zuid-Afrika. logoVoetbalExperience

Als Middelburg wat ver weg is, maak er dan een paar dagen van. Want Zeeland is prachtig (en dat zeg ik als oorspronkelijk Brabander…)!

Ware liefde hoeft ook niet duur te zijn: neem je man mee op Valentijnsdag 2010 en hij mag gratis naar binnen! Een entreekaartje kost 15 euro per persoon en Voetbal Experience is bijna het hele jaar dagelijks geopend van 10.00 – 19.00 uur.

Olee, olee, olee olee!!