Gerelateerde artikelen

  • Avonturenpark Hellendoorn nieuwe show Avonturenpark Hellendoorn nieuwe show
  • Nieuwe shows in Avonturenpark Hellendoorn Nieuwe shows in Avonturenpark Hellendoorn
  • Taptoe in Rotterdam moet je 1 keer meemaken Taptoe in Rotterdam moet je 1 keer meemaken
  • Vuurwerk show in Scheveningen Vuurwerk show in Scheveningen
  • Movie Park in Duitsland is film- en entertainmentpark Movie Park in Duitsland is film- en entertainmentpark
  • Libelle Zomerweek 2012 Libelle Zomerweek 2012
eropuit

Raskatten spektakel show in Hilversum

mooiste raskat 2009Zondag 21 februari 2010 zijn er ruim 400 verschillende Raskatten te bewonderen in de Dudok Arena te Hilversum.  De raskatten vereniging Mundikat organiseert een officiële Fife Raskatten Show met een veelheid aan rassen uit verschillende landen in vier categorieën verdeeld.  Het Main Coon ras is op deze Show met ruim 100 katten het sterkst vertegenwoordigd, op de voet gevolgd door wel 99 Brits Kortharen, 60 Noorse Boskatten en liefst 20 andere rassen. 
Tien internationale keurmeesters zullen de aanwezige katten aan een strenge keuring onderwerpen en ze volgens een speciale standaard beoordelen. Er zijn kampioenstitels en nominaties te winnen in veel categorieën. Bovendien worden er extra prijzen uitgereikt voor het Best in Show. Tevens vindt de uitreiking plaats van de ProPlan Mundikat Award 2009 aan de mooiste raskat van 2009. De winnaar heet  Silver Joker aus Curbechi, een zwart zilver gemarmerde Brits Korthaar. 
Voor alle kattenliefhebbers die heel veel raskatten willen bewonderen, is het zeer de moeite waard een bezoek te brengen aan deze bijzondere raskattenspektakel show.

Afbeelding:
Winnaar Mundikat Award 2009 de mooiste raskat van 2009.
Silver Joker aus Curbechi, een zwart zilver gemarmerde
Brits Korthaar van eigenaar Astrid Dorresteijn.