Gerelateerde artikelen

  • Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ???? Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ????
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Adventskalender ideeen en tips om zelf te maken Adventskalender ideeen en tips om zelf te maken
  • Kleuren Pietjes op gekleurd papier tekenen Kleuren Pietjes op gekleurd papier tekenen
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Grote kerstmarkt Keukenhof Grote kerstmarkt Keukenhof
eropuit

Internationale Vrouwendag Utrecht 2010 DANS

dansDEF_voorkantOp zaterdag 6 maart 2010, van 18:00 uur tot 23:00 uur, is er een gevarieerd avond programma in het kader van de Internationale Vrouwendag in Utrecht, in het Cultureel Centrum OASE aan de Cartesiusweg 11.
Het avondprogramma is gevuld met diverse activiteiten rondom het thema ‘DANS’. Dit gebeurt in de vorm van een korte lezing, gratis (dans)workshops, optredens en lifestyle. Cultureel Centrum Oase aan de Cartesiusweg 11 te Utrecht, is door haar centrale ligging, een geschikte locatie om vrouwen van alle leeftijden en achtergronden bijeen te brengen en ontmoeting te bevorderen.

Om 18:00 uur gaan de deuren open, waarna de bezoeksters een inspirerende lezing van danstherapeute Jos Dolstra kunnen bijwonen. In deze lezing wordt de wijze waarop we in het leven staan in relatie tot onze (fysieke) lichaamshoudingen besproken. Vervolgens kan men aan diverse dansworkshops van professionele en enthousiaste docenten meedoen. Van Street Jazz & Afro Jazz tot Spice up your moves for ladies, Zumba, Percussie en meer. Even geen dans? Kijk dan rond bij diverse standhouders of laat je verwennen in de wellness corner waar je bijvoorbeeld een rustgevende stoelmassage kunt ondergaan.

 Deze avond staat naast de dansvorm vooral in het teken van plezier, ontmoeting en inspiratie waarbij een exotisch hapje en drankje niet ontbreekt. Het programma wordt uiteraard afgesloten met dans onder begeleiding van live band SABROSO! Kortom alle ingrediënten voor een gezellige ladies night out! 
Entree: € 7,50 p.p., voor U-pas of 65+ kaarthouders € 5,00 p.p.
Voor meer inlichtingen kijk je op www.torioso.nl