Gerelateerde artikelen

  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken Fotomozaiek gratis online maken en afdrukken
  • Knutselpakketten voor kinderpartijtje Knutselpakketten voor kinderpartijtje
  • Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop Fotomozaiek zelf maken via PC en laptop
hobby

Werken met glas, materiaal en gereedschappen

materiaal werken met glasHet glas kunst atelier, Glass Art,  met een eigen atelier waar cursussen en workshops gegeven worden in allerlei disciplines in het glazeniers vak bevindt zich in Maasland. Het doel is om de al eeuwenoude ambacht glaskunst nieuwe aandacht te geven en een ieder daarmee kennis te laten maken. Zowel in de klassieke vorm als in de moderne vorm.
Jessica heeft vanaf heden een webshop voor iedereen die van glas houdt. Glas in lood gereedschappen, tiffany, mozaiek, glasgraveren, fusing, kadootjes. Van ieder wat wils. Zij hebben 500 artikelen op voorraad en het wordt steeds verder uitgebreid. Is er iets niet te vinden, meld dat dan bij jessicaglassart@tiscali.nl en Jessica regelt het voor je.

In de komende maanden wordt er een nieuwe locatie gerealiseerd, waar bestelde artikelen ook kunnen worden afgehaald en dat zal zijn in Rotterdam.
Voor vragen en suggesties ben je altijd van harte welkom bij jessicaglassart.nl en materiaal bestellen doe je in de webshop jessicaglassart.nl/shop