Gerelateerde artikelen

  • Decoreren met decopatch is decopatchen Decoreren met decopatch is decopatchen
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Handenarbeid tegen depressiviteit en stress Handenarbeid tegen depressiviteit en stress
  • Masker mozaieken werkbeschrijving Masker mozaieken werkbeschrijving
  • Plantjes in een fles is minder onderhoud Plantjes in een fles is minder onderhoud
  • Duikbril als sinterklaas surprise maken Duikbril als sinterklaas surprise maken
hobby

Werken met glas, materiaal en gereedschappen

materiaal werken met glasHet glas kunst atelier, Glass Art,  met een eigen atelier waar cursussen en workshops gegeven worden in allerlei disciplines in het glazeniers vak bevindt zich in Maasland. Het doel is om de al eeuwenoude ambacht glaskunst nieuwe aandacht te geven en een ieder daarmee kennis te laten maken. Zowel in de klassieke vorm als in de moderne vorm.
Jessica heeft vanaf heden een webshop voor iedereen die van glas houdt. Glas in lood gereedschappen, tiffany, mozaiek, glasgraveren, fusing, kadootjes. Van ieder wat wils. Zij hebben 500 artikelen op voorraad en het wordt steeds verder uitgebreid. Is er iets niet te vinden, meld dat dan bij jessicaglassart@tiscali.nl en Jessica regelt het voor je.

In de komende maanden wordt er een nieuwe locatie gerealiseerd, waar bestelde artikelen ook kunnen worden afgehaald en dat zal zijn in Rotterdam.
Voor vragen en suggesties ben je altijd van harte welkom bij jessicaglassart.nl en materiaal bestellen doe je in de webshop jessicaglassart.nl/shop