Gerelateerde artikelen

  • Fiets versieren op koningsdag of voor fiets versier wedstrijd Fiets versieren op koningsdag of voor fiets versier wedstrijd
  • Oranje jurkjes voor jong en oud Oranje jurkjes voor jong en oud
  • Schminkvoorbeelden en hoe schminken Schminkvoorbeelden en hoe schminken
  • Hoe kalkoen als sint surprise maken Hoe kalkoen als sint surprise maken
  • Koningsdag en stropdas haken patroon Koningsdag en stropdas haken patroon
  • Stijlvol oranje is gewoon doen Stijlvol oranje is gewoon doen
moeders

Oranje shirts bedrukken

caps
oranje
poloshirts2
oranje
rompers
oranje

Oranje shirts om op te vallen tijdens een WK of op Koningsdag? Of wil je iemand verrassen? Dat kan zeker met de oranje producten van Bulbby.  Speciaal voor Koningsdag zijn de oranje poloshirts. Er is een stoer model voor de jongens en een getailleerd model voor de meisjes. Maten lopen van 98/104 tot en met 170/176. Helemaal persoonlijk te maken met de speciale Koningsdag logo’s.

Ook aan de hele kleintjes is gedacht. In deze nieuwe oranje rompertjes met bijpassend naamlogo zullen ze tijdens Koningsdag stralen als heuse prinsjes en prinsesjes. En natuurlijk zijn ze daarna nogmaals te gebruiken en worden het fanatieke oranje supporters. Verkrijgbaar in de maten 50/56 tot en met 86/92 voor 11,95 euro.