Gerelateerde artikelen

  • Vlaggetjes slinger maken doe je samen Vlaggetjes slinger maken doe je samen
  • Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen
  • Hart medaille knutselen Hart medaille knutselen
  • Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden Uitleg tas knutselen met veel voorbeelden
  • Stropdas kaart is origineel pretcadeau Stropdas kaart is origineel pretcadeau
  • Bloemstuk maken met online cursus Bloemstuk maken met online cursus
moeders

Skimmen op afstand, digitaal zakkenrollen????

In de lokale boekhandel zag ik een aluminium houdertje liggen voor het opbergen van je passen (maximaal 6 stuks). Ik ben gek op gadgets en dus pakte het op. De dame achter de toonbank lichtte meteen toe: ‘Deze Cardprotector is heel handig, want tegenwoordig skimmen ze ook door je kleding heen’. Ik heb haar vast hLR 1200x800 cardprotector in en uiteel verbaasd aangekeken. Wat heeft de boevenbende van de wereld NU dan weer verzonnen om je ongemerkt te bestelen?

Maar helaas lijkt het wel waarheid te zijn voor o.a. de OV-chipkaart, de nieuwste creditcards en toegangspassen. Door het gebruik van de Cardprotector  kun je toch veilig en zorgeloos reizen.

Als je de Cardprotector openschuift, steekt je OV-chipkaart (opgeborgen als achterste kaart) namelijk ver genoeg naar buiten om in- of uit te checken in bus, tram, metro of trein. De OV-chipkaart steekt echter net niet ver genoeg naar buiten zodat hackers gegevens kunnen uitlezen. Onbedoeld in- en uitchecken wordt met de Cardprotector bovendien voorkomen.

Andere handige toepassingen: je handen vrij tijdens een wandeling of avondje uit of prettig voor de gevoelige doelgroep van de zakkenrollers: de ouderen onder ons zijn een gemakkelijk doelwit bij tasjesdieven. Met de Cardprotector in hun jas of broek zijn ze die mooi te slim af.

Voor 24 euro 95 heb je een leuk moeder- of vaderdagcadeautje. Bestellen kan op de site van Secrid.

Extra leuk: het is een Nederlands design.