Gerelateerde artikelen

  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Zomerweek Libelle gratis kaarten winnen Zomerweek Libelle gratis kaarten winnen
  • Kip speldenkussen quilten met gratis patroon Kip speldenkussen quilten met gratis patroon
  • Roze lint borstkanker patronen: borduren, haken, naaien Roze lint borstkanker patronen: borduren, haken, naaien
  • Oude parasol opknappen met deze leuke tip Oude parasol opknappen met deze leuke tip
  • Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes Speldenkussen naaipatroon uit twee vierkantjes
eropuit

Gratis educatief dagje uit met de hele familie

gratis dagje uit met gezinBezoek het land van de toekomst! Voor iedereen die alles te weten wil komen over Maasvlakte 2 en het nieuwe land met eigen ogen uit de zee wil zien verrijzen, is FutureLand hét gratis dagje uit voor gezinnen. FutureLand biedt op een oppervlakte van 1.800 vierkante meter de meest spannende en leerzame activiteiten voor jong en oud. Deze zomer rijdt bovendien de FutureLand Express voor het eerst naar het nieuw aangelegde land.

  • Naast de reguliere openingstijden, organiseert het informatiecentrum iedere laatste zaterdag van de maand een speciale zaterdagopenstelling. Voor 2010 ziet het programma er als volgt uit : Programma FutureLand 

FutureLand staat op de grens van de huidige Maasvlakte en biedt een prachtig uitzicht op zee en Maasvlakte 2 in ontwikkeling. De continue varende baggerschepen zijn goed te zien, net als de eerste stukken nieuw land.
gratis dagje uit met gezin 1Jong en oud kan zich laten informeren over de uitbreiding van de Rotterdamse haven en alle aspecten die bij dit imposante project komen kijken.
FutureLand is gratis te bezoeken en gevestigd op de zeewering van de bestaande Maasvlakte ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Het informatiecentrum beschikt over een invalideningang, invalidentoilet, lift en gratis parkeergelegenheid. FutureLand is ook uitstekend bereikbaar met de fiets, de bus en de FastFerry.
gratis dagje uit met gezin 2Kijk voor meer informatie ook op: www.futureland.nl
Wie trek krijgt van alle inspanningen kan terecht bij Eten+Drinken, het restaurant van FutureLand met buitenterras en non stop uitzicht op het werk.

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding