Gerelateerde artikelen

  • Moderne creatieve borduurpatronen Moderne creatieve borduurpatronen
  • Inspiratie uit gevonden materialen Inspiratie uit gevonden materialen
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
  • Blijvend stoppen met roken door creativiteit Blijvend stoppen met roken door creativiteit
  • Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus Kleed vol harten quilten en gratis online basiscursus
  • Riem of brede tailleband zelf maken Riem of brede tailleband zelf maken
hobby

Grote stoffenbeurs door heel Nederland

stoffenbeursOnder andere op woensdag 12 mei 2010 is er vanaf 9.30 tot 16.30 uur een grote Stoffenbeurs in Centrum Hoorn. De Grote Noord wordt deze dag omgetoverd tot een reuze stoffenspektakel, waar tientallen stoffenhandelaren groot uitpakken met ieder hun eigen stijl, specialiteit en prijsklasse.
De Stoffenbeurs is een organisatie die sinds 2000 diverse stoffenbeurzen en – markten organiseert. Door het  halfjaarlijks bijeen brengen van verschillende gespecialiseerde en professionele stoffenhandelaren kan dit evenement al jarenlang rekenen op een warm onthaal in de diverse steden. Men kan het zien als een hobbybeurs voor de zelfmaakmode. De Stoffenbeurs presenteert de allernieuwste stoffen voor dameskleding, kinderkleding en voor interieurs uiteraard met alle bijbehorende fournituren en accessoires. Alle zelf maakmode bewuste bezoekers kunnen hun hart ophalen bij het uitgebreide nieuwste stoffenaanbod. De liefhebbers vinden een ruime keuze aan de nieuwste collecties dames- en kindermodestoffen, evenals gordijn- en bekledingstoffen aangevuld met fournituren, patronen, modevakbladen en accessoires.
Voor vele hobbyisten die een naaimachine gebruiken en creatief  met stoffen werken, is een bezoek aan De Stoffenbeurs een vast agenda punt.
Vaak is het moeilijk om aan het gewenste materiaal te komen, het ruime keuzeaanbod wordt als zeer prettig en inspirerend ervaren.
Kortom een groot aanbod voor de vele hobbyisten uit Hoorn en wijde omgeving. Het wordt ook op de Grote Noord in Hoorn een waar stoffenfeest. Alle liefhebbers voor de zelfmaakmode uit geheel West Friesland mogen dit evenement missen. De toegang is gratis. Voor meer informatie www.stoffenbeurs.nl

Locatie: Grote Noord Bereikbaarheid: Station Hoorn op loopafstand. Met auto zie routeplanner. Parkeren: Transferium, groot parkeerterrein bij station Hoorn 2,- euro per dag. Bijzonderheden: hartje centrum Hoorn, ruime parkeermogelijkheden.