Gerelateerde artikelen

  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
  • Knutselen met kinderen tips en ideeen Knutselen met kinderen tips en ideeen
  • Cadeau inpakken tips met verschillende materialen Cadeau inpakken tips met verschillende materialen
  • Handenarbeid tegen depressiviteit en stress Handenarbeid tegen depressiviteit en stress
  • Oude wollen deken nieuw leven geven Oude wollen deken nieuw leven geven
hobby

Wens sieraden met speciale boodschap

Een klein sieraad, met een grote wens. Twinkelbell, een jong en nieuw kindersieradenmerk, heeft een speciale sieradenlijn ontworpen: Wens sieraden.
Een exclusief sieraad met een speciale boodschap erin verwerkt zoals Hoop, Vertrouwen, Liefde, of Geluk. De sieraden zijn gemaakt met Sterling zilveren beschermengeltjes en verzilverde wensdoosjes, in combinatie met Swarovski. Wat deze sieraden en bedels bijzonder maakt is dat ze een mooie herinnering kunnen vormen aan een speciale gebeurtenis. Daarnaast zijn ze door zowel moeder als kind te dragen. Ze bieden de kans geluk, liefde of zelfs verdriet, samen te delen.
Elk kind heeft naast hoop en vertrouwen, soms ook een beetje magie en geluk nodig. De sieraden zijn een symbolische manier om dit te geven. Dat hoop en magie soms nodig zijn om onverwacht geluk te brengen ondervond de bedenkster en ontwerpster van Twinkelbell, Samanta Nouwens, zelf ook. Wat jaren geleden begon als hobby, groeide in een moeilijke periode uit tot iets speciaals.
Bekijk de sprookjesachtige sieraden, maak je keuze uit de kindersieraden of laat een sieraad volledig naar wens maken bij twinkelbell.nl