Gerelateerde artikelen

  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Simpel weven zonder dure apparatuur Simpel weven zonder dure apparatuur
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
  • Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ???? Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ????
  • Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend Eerste zoen speciaal of is hoeveelheid bepalend
hobby

Wens sieraden met speciale boodschap

Een klein sieraad, met een grote wens. Twinkelbell, een jong en nieuw kindersieradenmerk, heeft een speciale sieradenlijn ontworpen: Wens sieraden.
Een exclusief sieraad met een speciale boodschap erin verwerkt zoals Hoop, Vertrouwen, Liefde, of Geluk. De sieraden zijn gemaakt met Sterling zilveren beschermengeltjes en verzilverde wensdoosjes, in combinatie met Swarovski. Wat deze sieraden en bedels bijzonder maakt is dat ze een mooie herinnering kunnen vormen aan een speciale gebeurtenis. Daarnaast zijn ze door zowel moeder als kind te dragen. Ze bieden de kans geluk, liefde of zelfs verdriet, samen te delen.
Elk kind heeft naast hoop en vertrouwen, soms ook een beetje magie en geluk nodig. De sieraden zijn een symbolische manier om dit te geven. Dat hoop en magie soms nodig zijn om onverwacht geluk te brengen ondervond de bedenkster en ontwerpster van Twinkelbell, Samanta Nouwens, zelf ook. Wat jaren geleden begon als hobby, groeide in een moeilijke periode uit tot iets speciaals.
Bekijk de sprookjesachtige sieraden, maak je keuze uit de kindersieraden of laat een sieraad volledig naar wens maken bij twinkelbell.nl