Gerelateerde artikelen

  • Verzorging olijfboom op stam op terras Verzorging olijfboom op stam op terras
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Terras en balkon groen in de winter Terras en balkon groen in de winter
  • Haakpatroon eendje haken Haakpatroon eendje haken
  • Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen Nieuwjaarsdag en wat kunnen we gaan doen
  • Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon Cappuccino cacao figuren maken met sjabloon
eropuit

Dagje uit met kinderen 0 – 6 jaar

dagje uit kinderen 0 tot 6 jaarEen dagje uit met de kinderen van 0 – 6 jaar naar een recreactieboerderij, waar ze kunnen ravotten, spelen, les krijgen in zaaien, groeien, oogsten van o.a. worteltjes, aardbeien, sla ….. Waar ze helpen met het voeren van de kippen, ganzen, geiten, biggetjes, konijnen, paarden, schapen en het kalfje. Als echte gravers en bouwers lekker hun gang gaan in de grote zandbakken met en zonder waterkraan. Zich vermaken op een heus verkeersplein met tractors en fietsjes, op de springkussens terwijl vader en moeder genieten van een kopje koffie op het terras. Met minder goed weer is er ook binnen genoeg te beleven. Ben je enthousiast geworden, surf dan naar hethofvankaatje.nl in Wijchen