Gerelateerde artikelen

  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
  • Decoreren met decopatch is decopatchen Decoreren met decopatch is decopatchen
  • Platte ronde knoop kraal maken van papier Platte ronde knoop kraal maken van papier
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
eropuit

Theater voor kinderen vanaf 5 jaar

Bijzonder aan deze voorstelling is, dat alles van papier is, van het decor tot de poppen en de rekwisieten. Met papier wordt gevormd, geknipt, gescheurd, gebogen, gepest, geslagen, gestreeld en gespeeld.Vanaf september 2010 brengt Speeltheater Holland in coproductie met Oorkaan Steen Papier Schaar, een muzikaal en theatraal avontuur zonder woorden, voor kinderen vanaf 5 jaar.

  • Ollie is een oude, mopperende man. Hij houdt van orde en regels. Ollie houdt niet van andere mensen, maar dat is niet erg, want hij ziet ze nooit. En juist bij Ollie komt op een dag Yuki binnenvallen, een onstuimige, snelle jongen. Yuki ziet eigenlijk ook nooit andere mensen. Tenminste, niet in het echt. Want hij kijkt alleen nog maar naar zijn mobiel, computerscherm of videogame. Als deze twee totaal verschillende mensen elkaar ontmoeten, ontstaat er een hilarische confrontatie. Ze laten hun dagelijkse bezigheden achter zich en ontdekken iets wat ze allang vergeten waren.

Steen Papier Schaar gaat op tournee langs Nederlandse en Belgische zalen en loopt van 12 september tot en met 28 november 2010. Voor de volledige speellijst klik je op www.speeltheater.nl