Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Beelden Lange Voorhout Den Haag Beelden Lange Voorhout Den Haag
  • Kerstuitjes in de kerstvakantie Kerstuitjes in de kerstvakantie
  • Brasserie en bioscoop goede combi Brasserie en bioscoop goede combi
  • Naar strand Scheveningen met de boot Naar strand Scheveningen met de boot
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
eropuit

Dagjes uit, begin met Madurodam

In de kleinste stad van Nederland, Madurodam in Den Haag, vind je op schaal 1 : 25 typisch Nederlandse taferelen waar Nederland beroemd om is, o.a. grachten, polders, molens, bollenvelden, Deltawerken, Vredespaleis, Rotterdamse haven, musea en sfeervolle geveltjes tot in het kleinste detail nagebouwd. Als je daar met de kids en/of opa en oma wandelt, kan je samen afspreken welke taferelen je in het echt wilt gaan bekijken tijdens een gezellig dagje uit in Nederland. Madurodam organiseert regelmatig themaweken voor jong en oud. Voor meer informatie surf je naar madurodam.nl

Edward en Ellen, Madurodam 1954