Gerelateerde artikelen

  • Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Strandtas haken van plastic tasjes Strandtas haken van plastic tasjes
  • Leukste evenementen RAI Amsterdam Leukste evenementen RAI Amsterdam
  • KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs KreaDoe is veelzijdige hobbybeurs
  • Middeleeuwen in Amsterdam Middeleeuwen in Amsterdam
eropuit

Nerds met belangstelling voor wetenschap en technologie

In science center NEMO in Amsterdam vindt op zaterdagavond 9 oktober 2010 de ‘Night of the Nerds’ plaats voor jongeren met belangstelling voor wetenschap en technologie. De avond wordt georganiseerd op initiatief van Oktober Kennismaand als ode aan de beta. Er worden clinics en workshops georganiseerd en de avond eindigt met een feest. Het programma is nog niet helemaal definitief, maar een aantal onderdelen liggen al vast zoals een clinic chemisch koken, dj’en en vj’en en het maken van een persoonlijke avatar. Daarnaast worden nerdtalks georganiseerd zodat de jongeren kennis kunnen maken met onderwerpen als augmenten reality of biomimicry.
Jongeren tussen de 16 en 20 jaar kunnen zich gratis inschrijven via de website nightofthenerds.nl .