Gerelateerde artikelen

  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Baby sandaaltjes haken Baby sandaaltjes haken
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
  • Wandelroutes wandelen vanuit stations Wandelroutes wandelen vanuit stations
  • Bijzondere tuinen in Nederland Bijzondere tuinen in Nederland
eropuit

Trek je wandelschoenen aan en ga

Want voor een wadlooptochtje heb je die goede schoenen wel nodig. Bedenk overigens wel dat ze er aan het einde van de tocht niet meer uitzien! Een wadlooptocht schijnt erg leuk te zijn, zelfs de blubber went, zegt men. Nou, ik weet het eigenlijk niet… Maar ik denk dat ik het maar eens moet proberen voordat ik daarover kan oordelen. Op de website van de Stichting Wadloopcentrum Pieterburen┬ákun je je inschrijven voor wadlooptochten. Ook vind je hier alle info die je moet weten voordat je aan een tochtje begint.

YouTube voorvertoningsafbeelding