Gerelateerde artikelen

  • Herfstbos schilderen met acrylverf Herfstbos schilderen met acrylverf
  • Herfst schilderen met de juiste kleuren Herfst schilderen met de juiste kleuren
  • Mobile maken met jouw favoriete vogeltjes Mobile maken met jouw favoriete vogeltjes
  • Bijen houden tips en belangrijke informatie Bijen houden tips en belangrijke informatie
  • Voeding klokje voor vogels in de winter maken Voeding klokje voor vogels in de winter maken
  • Vogelhuisje maken met weinig materialen Vogelhuisje maken met weinig materialen
eropuit

Wandeltips in eigen land

Buiten wandelen in de mooiste en schoonste natuur die Nederland te bieden heeft: de waterwingebieden van Vitens zijn opengesteld voor publiek. Wandelen over water in de mooiste waterwingebieden van Nederland.
Met de overgang van de late zomer naar de vroege herfst biedt de natuur ons veel moois in september. De bessen tonen hun pracht, vogels maken zich op voor de trek naar het zuiden, het licht is prachtig omdat de zon wat lager staat en de temperatuur is prima voor buitenactiviteiten zoals wandelen door de mooiste natuurgebieden van Nederland: de waterwingebieden. Wandelen over onze drinkwaterbronnen door prachtige natuur: kijk op vitensnatuurlijk.nl voor wandeltips in eigen land.