Gerelateerde artikelen

  • Hoe pompon of pompoen van wol maken Hoe pompon of pompoen van wol maken
  • Puimsteen wat waarvoor Puimsteen wat waarvoor
  • Heetste zomerboeken top 5 Heetste zomerboeken top 5
  • Gips gieten tips met gipsmal Gips gieten tips met gipsmal
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Wandplantenbak met kruiden Wandplantenbak met kruiden
eropuit

Handig leesvoer voor onderweg

Klein en compact zijn deze boekjes, want ze zijn gemaakt van ultradun papier. Ze zijn in zakformaat en de regels lopen evenwijdig met de rug, zodat de lezer het boek een kwartslag moet keren en de vouw van de rug zich horizontaal halverwege de bladspiegel bevindt. Ze zijn zo klein, dat er genoeg ruimte in je koffer overblijft. Ze noemen de boekjes : dwarsliggers.  

De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. Een boek dat past in een handtas en zelfs in je broekzak of binnenzak. Een boek dat je overal en op elk moment kunt lezen. Met zijn kleine formaat – 12 bij 8 centimeter – en lichte gewicht – gemiddeld nog geen 145 gram – is de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen.
Je kunt kiezen uit mooie, bestaande titels e.a.
Maak je keuze uit meer dan 50 titels, hieronder enkele links naar dwarsliggers :

YouTube voorvertoningsafbeelding