Gerelateerde artikelen

  • Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen
  • Oude lampekap versieren met bloemdecoratie Oude lampekap versieren met bloemdecoratie
  • Muursticker is ook kapstok of zelf maken Muursticker is ook kapstok of zelf maken
  • Drinkglas als waxinelicht houder versieren Drinkglas als waxinelicht houder versieren
  • Bandana ook geschikt om te decoreren Bandana ook geschikt om te decoreren
  • Decoratie tekenen op koekjes met decoratiepen Decoratie tekenen op koekjes met decoratiepen
hobby

Hobby schilderen en passie

Mathilde Pelder heeft als hobby altijd getekend en geschilderd. Het is leuk om te lezen hoe zij geleerd heeft om te tekenen zonder het gevoel te hebben dat je wat moet maken om boven de bank te hangen. Na het beschilderen van een muur, om op een goedkope manier vlekken weg te werken, ontstond een heel originele decoratie. Daarna is zij van start gegaan met raamschilderingen. Het muurschilderen is zij blijven doen. Inmiddels schildert ze bij mensen thuis, in verpleeghuizen en bij een zwembad.
Bekijk haar site goed  en doe inspiratie op of laat een muur beschilderen door Mathilde Pelder met jouw fantasie. Haar motto is met eenvoudige middelen iets nieuws maken van iets bestaands. Het is vaak eenvoudig uit te voeren en het hoeft niet veel geld te kosten. En als het af is: dan heb je iets heel persoonlijks in je kinderkamer, huis, tuin, school of werkruimte.