Gerelateerde artikelen

  • Zinken emmer of gieter decoreren Zinken emmer of gieter decoreren
  • Smileys en emoticons gebruiken en tips Smileys en emoticons gebruiken en tips
  • Blokken gooien met zelfgemaakte blokken Blokken gooien met zelfgemaakte blokken
  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet Kerst decoratie met markeerstift en plastic sheet
hobby

Hobby schilderen en passie

Mathilde Pelder heeft als hobby altijd getekend en geschilderd. Het is leuk om te lezen hoe zij geleerd heeft om te tekenen zonder het gevoel te hebben dat je wat moet maken om boven de bank te hangen. Na het beschilderen van een muur, om op een goedkope manier vlekken weg te werken, ontstond een heel originele decoratie. Daarna is zij van start gegaan met raamschilderingen. Het muurschilderen is zij blijven doen. Inmiddels schildert ze bij mensen thuis, in verpleeghuizen en bij een zwembad.
Bekijk haar site goed  en doe inspiratie op of laat een muur beschilderen door Mathilde Pelder met jouw fantasie. Haar motto is met eenvoudige middelen iets nieuws maken van iets bestaands. Het is vaak eenvoudig uit te voeren en het hoeft niet veel geld te kosten. En als het af is: dan heb je iets heel persoonlijks in je kinderkamer, huis, tuin, school of werkruimte.