Gerelateerde artikelen

 • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
 • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
 • Zomerweek Libelle gratis kaarten winnen Zomerweek Libelle gratis kaarten winnen
 • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
 • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
 • Knutselen met kinderen tips en ideeen Knutselen met kinderen tips en ideeen
hobby

Winnaar prijsactie Peijnenburg

De winnende foto

De winnaar van de prijsactie “Met Hollands eten op vakantie” is bekend. Het Bongo Familieweekend ter waarde van € 179,90, inclusief vier Peijnenburg ‘Lekker op Vakantie’ strandlakens, is gewonnen door Mieke uit Wageningen.
Van harte gefeliciteerd en een fijn en gezellig weekend toegewenst.

En de winnende tekst:

 • Mijn man en ik zijn al 35 jaar samen. En al die jaren nemen we roze koeken mee op vakantie. Tijdens de eerste koffiestop langs de autoweg komen de koeken tevoorschijn en spreken wij de legendarische woorden: ” Zo, nou is de vakantie echt begonnen.”
  Eén keer ging het bijna mis en startte de vakantie met een echtelijke ruzie. Ik had namelijk bedacht dat we de roze koeken maar eens moesten afwisselen met appelkoeken. Toen we een uurtje aan het rijden waren zei mijn man: “Ik heb nou al zin in koffie met vakantiekoek.”
  Argeloos vertelde ik dat ik de traditie had doorbroken.
  “Wat?” riep mijn man. Daarna zei hij nog een heleboel maar dat houd ik maar even voor mezelf.
  We waren nog in Nederland dus nam mijn man de eerstvolgende afslag en gingen we op zoek naar een supermarkt en kochten we alsnog roze koeken.
  Ik heb het nooit meer in mijn hoofd gehaald om zonder ‘vakantiekoeken’ van huis te gaan.
  Onze kinderen zijn inmiddels volwassen en het huis uit. Drie keer raden wat zij meenemen als ze op vakantie gaan…
  Mieke uit Wageningen.