Gerelateerde artikelen

  • Rozen van papier en papieren rozen maken Rozen van papier en papieren rozen maken
  • Hoe vilten stenen maken met mooie wol Hoe vilten stenen maken met mooie wol
  • Lampenkap uniek maken voor kinderkamer Lampenkap uniek maken voor kinderkamer
  • Simpel weven zonder dure apparatuur Simpel weven zonder dure apparatuur
  • Knutselen met kralen bij kralen.com Knutselen met kralen bij kralen.com
  • Vilten spiraalkralen ketting maken doe je zo Vilten spiraalkralen ketting maken doe je zo
eropuit

Internationale mineralenbeurs in Rijswijk

Regelmatig kun je terecht bij Evenementenhal Rijswijk voor een (internationale) mineralenbeurs. Weet je wel, die natuurstenen die vaak in sieraden verwerkt worden. Aan sommige stenen wordt zelfs geneeskrachtige werking toegekend. Het schijnt één van de beste mineralenbeurzen in Nederland te zijn, volgens kenners.
Vroeger was mijn opa vaak bezig met dit soort stenen. Hij had dan ook een flinke verzameling en kon uren bezig zijnmet het slijpen en polijsten van de prachtigste stenen. Ik kan me goed herinneren dat iedereen met lichte kwaaltjes als stress en hoofdpijn van opa de juiste steen meekreeg voor aan een ketting. Ik geloof wel in de kracht van deze stenen.