Gerelateerde artikelen

  • Babymutsje maken met simpele werkbeschrijving Babymutsje maken met simpele werkbeschrijving
  • Top vijf verkleden kinderen en volwassenen Top vijf verkleden kinderen en volwassenen
  • Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren Sjabloon afdruk kattenpootje voor decoreren
  • Recept met peervormige pompoen Recept met peervormige pompoen
  • Recept snoephuisje, heksenhuisje maken Recept snoephuisje, heksenhuisje maken
  • Snelle sinterklaas surprise maken Snelle sinterklaas surprise maken
hobby

Halloween sjabloon pompoen snijden

De pompoen zover uithollen totdat je een schil van ongeveer 3 cm overhoudt. Klik op voorbeelden, leuke sjablonen, om de pompoen de uitdrukking te geven die jij wil en een uitgebreide beschrijving. Dus met behulp van deze sjablonen kan je ‘zonder fouten’ in de pompoenen snijden.

Onder deze link vind je het recept Halloween brood.

Wat vieren we met Halloween? De katholieke kerk heeft Allerheiligen (in het Engels All Hollows Day) als feestdag ter gezamenlijke verering van al de heiligen van de Kerk. Omdat deze viering het gewone volk buitensloot werd 2 november tot Allerzielen gemaakt. Allerzielen is een gedenkdag ter nagedachtenis aan alle overledenen. Het is de avond die later Halloween werd. Halloween mag als één van de oudste feestdagen worden gezien. Het wordt op 31 oktober gevierd. Klik hier voor meer lezen.