Gerelateerde artikelen

  • Volgorde broodje beleggen Volgorde broodje beleggen
  • Recept Sugar Snaps: snel, lekker en gezond Recept Sugar Snaps: snel, lekker en gezond
  • Pompoen uithollen als sfeerlicht Halloween Pompoen uithollen als sfeerlicht Halloween
  • Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras Pompoenen kweken in tuin, op balkon en terras
  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Recept focaccia (It) en fougasse (Fr) Recept focaccia (It) en fougasse (Fr)
hobby

Halloween sjabloon pompoen snijden

De pompoen zover uithollen totdat je een schil van ongeveer 3 cm overhoudt. Klik op voorbeelden, leuke sjablonen, om de pompoen de uitdrukking te geven die jij wil en een uitgebreide beschrijving. Dus met behulp van deze sjablonen kan je ‘zonder fouten’ in de pompoenen snijden.

Onder deze link vind je het recept Halloween brood.

Wat vieren we met Halloween? De katholieke kerk heeft Allerheiligen (in het Engels All Hollows Day) als feestdag ter gezamenlijke verering van al de heiligen van de Kerk. Omdat deze viering het gewone volk buitensloot werd 2 november tot Allerzielen gemaakt. Allerzielen is een gedenkdag ter nagedachtenis aan alle overledenen. Het is de avond die later Halloween werd. Halloween mag als één van de oudste feestdagen worden gezien. Het wordt op 31 oktober gevierd. Klik hier voor meer lezen.