Gerelateerde artikelen

  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
  • Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ???? Genieten, ontspannen, bezig zijn …. met wat ????
  • Persoonlijk item op je outfit maken Persoonlijk item op je outfit maken
  • Schooltas of kleding herkenbaar maken Schooltas of kleding herkenbaar maken
  • Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes Originele en persoonlijke baby kraamcadeautjes
  • Warme truiendag is op 15 februari Warme truiendag is op 15 februari
eropuit

Stuntman voor een dag, spannend en niet gevaarlijk

Waaghalzen opgelet: “EndorfinE maakt je voor 1 dag stuntman of stuntvrouw (een halve dag kan natuurlijk ook). Ervaren stuntmensen (zij zijn zelf echt werkzaam als stuntman/vrouw bij televisie- en filmproducties) begeleiden je en maken je wegwijs in de bijzondere wereld van stunts en special effects. Leer bijvoorbeeld een filmgevecht, een sprong uit een brandend raam, special effects make-up, wordt geschept door een auto of leer 1 van de andere spectaculaire actiescènes…
Ons programma is zeer geschikt als teambuildings programma, personeelsevenement of als relatiemarketing instrument. Wij stellen graag in overleg met jou een passend programma samen waar men nog lang over zal napraten. Vele bedrijven gingen je de afgelopen jaren voor en genoten van een zeer onderhoudende dag waarbij de deelnemers op een bijzondere en persoonlijke manier met elkaar omgingen. Ons programma is goed te doen voor jong en oud (de oudste deelnemer tot op heden was 64 jaar en geloof ons, hij deed vol enthousiasme mee!), voor mannen en vrouwen.”

Deze info komt van EndorfinE.nl, je moet echt ff kijken wat EndorfinE nog meer te bieden heeft!!
Zet je geluid aan en bekijk de video !!!!
YouTube voorvertoningsafbeelding