Gerelateerde artikelen

  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
  • Decoreren met decopatch is decopatchen Decoreren met decopatch is decopatchen
  • Wolplamuur is wolvuller voor sokken en meer Wolplamuur is wolvuller voor sokken en meer
  • Platte ronde knoop kraal maken van papier Platte ronde knoop kraal maken van papier
  • Cakepop is en cupcake op een stokje Cakepop is en cupcake op een stokje
  • Gratis kruissteek patronen letters, cijfers en alfabet Gratis kruissteek patronen letters, cijfers en alfabet
hobby

Wereldrecordpoging Scrappen

Het wereldrecordpoging Scrappen is op 10 november 2010 tijdens KreaDoe, de grootste creatieve hobbybeurs van Nederland van 10 tot en met 14 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Samen met de bezoekers wordt een poging gedaan om het wereldrecord scrappen te vestigen.

Minimaal 250 deelnemers
Er moeten minimaal 250 deelnemers meedoen aan de ‘grootste scrapbookles ter wereld’, maar het streven is om daar 300 van te maken. De poging vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht op woensdagmorgen 10 november, de openingsdag van de beurs.

Kars sponsort wereldrecordpoging
Internationale groothandel in hobbymaterialen Kars stelt het materiaal voor de les ter beschikking, KreaDoe is vanaf heden op zoek naar deelnemers.
Opgeven voor de les kan via kreadoe.nl/wereldrecordpoging

Meedoen?
Aan de poging om het wereldrecord scrappen te vestigen kunnen zowel gevorderde scrappers als onervaren bezoekers meedoen. Er wordt bij de poging niet met foto’s gewerkt, maar met ander (beeld)materiaal.
Wie mee wil doen aan de wereldrecordpoging moet in het bezit zijn van een entreekaartje voor KreaDoe en op tijd aanwezig zijn bij Jaarbeurs Utrecht. Vanaf 8.00 uur ’s morgens gaan de deuren open, om 8.45 uur start de grootste scrapbook les ter wereld. De les duurt in totaal 30 minuten en heeft als thema Vintage Kerst.

Inschrijven
Scrapspecialist Connie Westenberg verzorgt de les en via een groot scherm is zij voor alle deelnemers goed te volgen. Inschrijven voor de wereldrecordpoging via kreadoe.nl/Guinness
Per e-mail ontvang je details over de poging.
Deelnemers kunnen in ieder geval rekenen op een lekker kopje koffie bij aankomst én kunnen na afloop als eerste de beursvloer op. De gemaakte scrapkunstwerken blijven gedurende de hele beurs op een grote wand in hal 7 zichtbaar voor het publiek. Om 10.00 uur opent KreaDoe officieel de deuren.