Gerelateerde artikelen

  • Borduurwerk in Museum de Kantfabriek Borduurwerk in Museum de Kantfabriek
  • Carnavalkleding als draagbare kunst Carnavalkleding als draagbare kunst
  • Groot hart van papier mache Groot hart van papier mache
  • Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’ Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’
  • Expositie van textiel en quilts in Museum de Kantfabriek Expositie van textiel en quilts in Museum de Kantfabriek
  • Botero geeft inspiratie en stimulans Botero geeft inspiratie en stimulans
eropuit

Bijzondere combinatie van sport en topkunst

Nieuwe expositieruimte in Breda.   Excellent Fit en Design beschikt over drie grote exclusieve sportzalen die tevens zijn ingericht als expositieruimte voor hedendaagse topkunst. Alle aanwezige kunst is te koop tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen ver beneden de normale galeriewaarde.
Alle werken zijn professioneel ingelijst en kunnen direct bij u aan de muur.
Excellent Fit en Design is gevestigd in een voormalige kloosterschool. Dit karakteristieke monumentale pand met lange gangen en hoge plafonds is uitermate geschikt als eigentijdse expositieruimte. De vernieuwende interactieve combinatie van sport en kunst geeft een extra aantrekkelijke dimensie aan de meer dan 150 schilderijen en zeefdrukken van o.a. Peter Donkersloot, Herman Brood, Karel Appel, Corneille, Rob Scholte e.v.a. Ook zijn er diverse vitrines opgesteld waaruit u een keuze kunt maken uit een uitgebreide en gevarieerde collectie van meer dan 100 betaalbare bronzen beeldjes van o.a. kunstenaar Mark Jurriens.  

Voor meer informatie surf je naar excellent-art.nl