Gerelateerde artikelen

  • Week in Berlijn is de moeite waard Week in Berlijn is de moeite waard
  • Herfstbos schilderen met acrylverf Herfstbos schilderen met acrylverf
  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
  • Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen
  • Fluitjes maken met en in de natuur Fluitjes maken met en in de natuur
  • Hoe bloesemtak maken met papier Hoe bloesemtak maken met papier
eropuit

Lifestyle evenement voor de hele familie

Tijdens een gezellig lifestyle evenement kan je drie dagen wandelen en genieten van landelijke snuisterijen. De Lentiade, dé voorjaarsfair voor de hele familie, is van vrijdag 1 t/m zondag 3 april 2011 vindt plaats in de sfeervolle landelijke omgeving van het Lingebos te Vuren, direct gelegen aan de A15.

Zet alvast in je agenda en beleef de Lente in het Lingebos
In een waar verborgen paradijs in het hart van Nederland en gelegen aan de A15 tussen de glasstad Leerdam en de oude vestingstad Gorinchem staat in het eerste weekeinde van april een mix van proeven, beleven, shoppen, landelijk leven én genieten centraal. De voorjaarsfair Lentiade is op deze nieuwe locatie van 1 t/m 3 april 2011 niet alleen wederom een must voor de duizenden, kooplustige bezoekers met voorjaarskriebels, maar ook voor natuurliefhebbers die de ontluikende lente in het 100-jaar oude bos van dichtbij willen ervaren.

Muzikale optredens, spectaculaire roofvogel- en modeshows, geurende bloesems en een frisse boslucht verhogen de lentesfeer. Voor de kinderen zijn er ondermeer workshops en een kinderboerderij met knuffeldieren. Natuurliefhebbers kunnen in het bos naar hartenlust kilometers wandelen en fietsen. De – met bomen omzoomde – groene veldjes op het 6 hectare groot evenementterrein nodigen uit tot een ware ontdekkingstocht. De leukste bedrijven presenteren zich in witte tenten met culinaire lekkernijen en streekproducten, hebbedingen voor interieur en tuin, mode, kunst, sieraden, curiosa en alles wat het leven leuk maakt. De standverhuur is onlangs gestart, dus mocht u willen deelnemen dan treft u meer informatie aan op www.lentiade.nl