Gerelateerde artikelen

  • Eierdozen gebruiken om bankje te maken Eierdozen gebruiken om bankje te maken
  • Wolplamuur is wolvuller voor sokken en meer Wolplamuur is wolvuller voor sokken en meer
  • Knuffels en popjes simpele patronen Knuffels en popjes simpele patronen
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
  • Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn
  • Kalkvlekken verwijderen op terracotta bloempot Kalkvlekken verwijderen op terracotta bloempot
hobby

Eenvoudig zelf design speelgoed maken

Wat is er leuker dan op een eenvoudige manier speelgoed te kunnen maken. Zeker als dat kan met gebruik van dingen die meestal thuis te vinden zijn, zoals de kartonnen dozen van pizza’s, babymelk, enz. En het meest belangrijk! Geen geknutsel en gefrutsel van maken, maar goed design! Uiteindelijk gaat het daarover bij Watermelon Cat! Zo, af en toe laten zij zich door grote ontwerpers inspireren om mooie dingen te kunnen maken!

Watermelon Cat is begonnen !!!!
Met het verzamelen van de dozen van supermarkt producten is  een design poppenhuis gemaakt. Het is heel eenvoudig op te bouwen en je zult samen met je kind leuke momenten doorbrengen en helemaal gratis! Niet te geloven, toch? )
De basis van het huis is -in dit geval- een kartonnen doos van babymelk (AH, Kruidvat, Friso, Ethos…maakt niet uit welke!). Maar je zou ook een ander type kunnen gebruiken. De belangrijkste zijn de proporties: het zou geen dunne pizza doos moeten zijn, maar één met een goede “body”. Het moet kunnen staan!
En nu wordt het spannend, lees de werkbeschrijving verder bij watermeloncat.wordpress.com/made-in-thuis