Gerelateerde artikelen

  • Decoreren met decopatch is decopatchen Decoreren met decopatch is decopatchen
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
  • Stoffen schilderijen magisch en verrassend Stoffen schilderijen magisch en verrassend
  • Oude parasol opknappen met deze leuke tip Oude parasol opknappen met deze leuke tip
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
hobby

Hoe schoenen pimpen, ook als sinterklaas surprise

Laat je inspireren door de makers van het boek Custom Kicks: Pimp je eigen schoenen. Zij geven tips en adviezen om het customizen van je eigen schoenen gemakkelijker te maken. Het boek legt je stap voor stap uit hoe je jouw saaie schoenen kan omturnen tot hippe creaties of kunstwerken! Het boek adviseert je over welke materialen je moet aanschaffen. Een goede tip voor schoenen van leer is: verwijder met wat aceton of nagellak remover de coating – de buitenste waslaag –  en ga met een fijn schuurpapier over het oppervlak, zodat de verf beter kan hechten. Dan heb je het langst plezier van jouw kunstwerk.
Klik op IDEE 2 van hobbyboutique.nl

Bekijk de onderstaande video: Hoe schoenen pimpen

TIP: Wil je je oude linnen schoenen als decoratie of als sinterklaas surprise pimpen, dan kan je ze verven met textielverf. Goed laten drogen. Plak er met servetlijm (decoupagelijm) motieven op die je geknipt of gescheurd hebt uit servetten. Wederom goed laten drogen. Doe er nog een laklaag over.

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding