Gerelateerde artikelen

  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen Stap voor stap uitleg ogen tekenen en schilderen
  • Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon Opvoeden van kinderen met gebruik telefoon
  • Haakpatroon baby en peuter bal Haakpatroon baby en peuter bal
  • Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken Mandala mozaiek ontwerpen en mozaieken
  • Handleiding spiegel mozaieken Handleiding spiegel mozaieken
hobby

Rajacenna geeft tekenles aan kinderen

De masterclass tekenen die Rajacenna op basisschool De Achthoek in Wolphaartsdijk gaf, was een groot succes. Daarbij werd gebruik gemaakt van een revolutionaire lesmethode waarbij kinderen (leerlingen) écht kunnen leren tekenen en schilderen met Art Academy voor Nintendo DS.

Tekenfenomeen Rajacenna werd vorig jaar ontdekt door een Amerikaanse uitgeverij en behoorde met haar verbazingwekkende realistische portrettekeningen in één klap tot de beste tekenaars ter wereld. Inmiddels is ze een begrip onder de jeugd geworden en heeft ze al vele kinderen geinspireerd om ook te gaan tekenen. Veel kunst- en tekenleraren overal ter wereld, gebruiken haar filmpjes en tekeningen als voorbeeld in hun lessen op school.

Zet  je geluid van de computer aan en geniet van het tekenen hoe Rajacenna Lady Gaga tekent :

YouTube voorvertoningsafbeelding