Gerelateerde artikelen

  • Servies beschilderen met sjabloon Servies beschilderen met sjabloon
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Gezond en creatief jaar 2018 Gezond en creatief jaar 2018
  • Haakpatroon kleine sneeuwpop haken Haakpatroon kleine sneeuwpop haken
  • Kersthangers maken met kinderen Kersthangers maken met kinderen
eropuit

Druk in de keuken en de kids ……..

Als het regent tijdens de kerstdagen of de kerstwandeling is net achter de rug en als mama druk is in de keuken en geen tijd heeft om te knutselen met de kinderen, dan ligt ruzie op de loer. Dan ben je blij dat je nog net op tijd die kerst-dvd’s gekocht hebt of kado gekregen hebt.

Nightmare Before Christmas.
Deze bijzondere kerstfantasie neem te je mee op een enorm avontuur met de onberekenbare Pompoenkoning, Jack Skellington en lappenpop Sally. Jack ontdekt op een dag Kerststad, waar de lichten fonkelen. Jack wordt erdoor betoverd en na enige strubbelingen, krijgt het verhaal een andere wending en wordt het lachen. Het hele gezin kan genieten van deze unieke film met pakkende muziek.

Santa Buddies
Disney’s onweerstaanbare pratende puppies komen terug in een hartverwarmend kerstavontuur! Maak een fantastische reis naar de magische wereld van de Noordpool met je geliefde Buddies! Geniet samen met je familie van het kerstgevoel.

YouTube voorvertoningsafbeelding