Gerelateerde artikelen

  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Vrolijke figuren van papiermache knutselen Vrolijke figuren van papiermache knutselen
  • Tas of shopper maken van kranten en stof Tas of shopper maken van kranten en stof
  • Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos Multifunctionele boekjes maken uit schoenendoos
  • Abstract werken geeft artistieke vrijheid Abstract werken geeft artistieke vrijheid
  • Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften Boeken kaften tips en werkuitleg van het kaften
eropuit

Overnachten in Golden Tulip in Doorwerth.

Vanuit Scheveningen vertrokken wij een dag later, omdat er veel sneeuwbuien en files waren. De boeking, die we gedaan hadden via booking.com werd zonder problemen en kosten aangepast. En we hebben er geen spijt van. Het hotel ligt in de bossen en vanuit het hotel zijn vele wandelingen en fietstochten te maken. Een groot gedeelte van het hotel is gemoderniseerd en binnenkort komen de kamers aan de beurt.
Er is genoeg ruimte voor gezinnen met o.a. een binnen- en buitenzwembad en een ligweide en voor ouderen rust en toch in de gezelligheid met o.a. sauna, solarium en tennisbanen. In de openbare ruimtes kan je gratis gebruikmaken van WiFi. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A50 en A12.

Wij waren er dus in de winter en de natuur had een dikke witte deken.