Gerelateerde artikelen

  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Schilderen met oude tijdschriften op canvas Schilderen met oude tijdschriften op canvas
  • T-shirt ontwerpen met deze acht tips T-shirt ontwerpen met deze acht tips
hobby

Online fotocollage maken met unieke ontwerpen

Een ludieke  fotocollage maken met behulp van  de leukste ontwerpen. Ontwerpers zoals Pimpelmees en Ellabellaboem hebben hiervoor speciaal voor EasyCollage mooie ontwerpen gemaakt. Zo kun je je familiefoto’s verwerken in kleurige grachtenpandhuisjes of een collage maken die zo uit een poëzie-album lijkt te komen.

Dankzij deze vernieuwende applicatie is het maken van een collage leuk en makkelijk om te doen. Alles gebeurt online, dus geen drama’s met het downloaden van een programma. Ook hoef je niet te wachten tot je foto’s zijn geupload: je kunt direct aan de slag na het kiezen van je foto’s. Collages kun je meteen bestellen en laten afdrukken als poster of canvas. Door de tijd zal de website worden uitgebreid met nieuwe ontwerpers en leuke opties.
Ga direct aan de slag voor het maken van een ludieke fotocollage naar www.easycollage.nl