Gerelateerde artikelen

  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Patroon multiculturele poppen zelf maken Patroon multiculturele poppen zelf maken
  • Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a. Gratis borduurpatroon voetbal, rugbybal e.a.
  • Unieke gratis bouwplaten downloaden Unieke gratis bouwplaten downloaden
  • Aftelkalender maken met deze voorbeelden Aftelkalender maken met deze voorbeelden
  • Bouwplaat hond en kat als surprise Bouwplaat hond en kat als surprise
hobby

Méér dan 350 gratis voorbeelden voor de kralenplank

Kinderen kunnen urenlang werken met de kralenplank. Vooral op basisscholen wordt de kralenplank ingezet voor het ontwikkelen van meerdere vaardigheden, o.a. tellen, onthouden en de fijne motoriek wordt ook flink ontwikkeld. Op de kralenplank wordt een geprint voorbeeld nagemaakt met cilinderkralen die over kleine pinnetjes worden geplaatst. De cilinderkralen zijn er in diverse kleuren, waardoor er een mooi figuur wordt gemaakt. 

Voorbeelden voor de kralenplank kunnen veelal gratis worden gedownload op verschillende websites. Voorbeelden staan veelal verspreid over verschillende websites. Er is echter één website die honderden voorbeelden samen heeft gebracht: www.kralenplankjes.nl.

De legvoorbeelden op kralenplankjes.nl zijn gratis te downloaden en hebben als groot voordeel dat ze direct op het juiste formaat te printen zijn. Alle voorbeelden zijn ingedeeld in duidelijke rubrieken, dus zoek je bijvoorbeeld in een bepaald thema, veel kans dat je snel het aanbod vindt op deze site.

Heb je nog geen kralenplank en wil je er voor jezelf een aanschaffen? Dat kan ook op deze website. Zij bieden als één van de weinigen houten en kunststof kralenplanken aan voor particulieren.
Kralenplanken zijn ook een ideaal als verjaardagscadeau. Zeker weten dat je er mee scoort!