Gerelateerde artikelen

  • Recept courgette koekjes italiaans Recept courgette koekjes italiaans
  • Cakepop is en cupcake op een stokje Cakepop is en cupcake op een stokje
  • Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken
  • Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo
  • Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips
  • Etagere maken van oud en nieuw serviesgoed Etagere maken van oud en nieuw serviesgoed
hobby

Duurzaamheid in optima forma

In deze moderne wereld met al onze luxe kan je je voordeel doen met de duurzaame recepten van je moeder, je oma en vele andere vrouwen. Vrouwen die nog wisten hoe je met eenvoudige, goedkope en veilige middelen je huis fris en schoon kon houden. Recepten die bijna verloren zijn gaan, maar die al decennialang hun nut hebben bewezen. Eerste hulp bij kinderkwaaltjes, schoonmaakmiddelen voor in het huis en de verzorging van je lichaam komen aan bod. Natuurlijk van oma is een verzameling van handige tips en recepten die eenvoudig te maken zijn. Dit boek is dan ook een aanrader voor iedereen die hart heeft voor duurzaamheid.
Bestellen, klik op “Natuurlijk van Oma”