Gerelateerde artikelen

  • Groot vierkant haken, haakpatroon Groot vierkant haken, haakpatroon
  • Abstract werken geeft artistieke vrijheid Abstract werken geeft artistieke vrijheid
  • Bijen houden tips en belangrijke informatie Bijen houden tips en belangrijke informatie
  • Recept Sugar Snaps: snel, lekker en gezond Recept Sugar Snaps: snel, lekker en gezond
  • Recept snelle gezonde soep Recept snelle gezonde soep
  • Naaidoos en naaimand is hebbeding Naaidoos en naaimand is hebbeding
hobby

Duurzaamheid in optima forma

In deze moderne wereld met al onze luxe kan je je voordeel doen met de duurzaame recepten van je moeder, je oma en vele andere vrouwen. Vrouwen die nog wisten hoe je met eenvoudige, goedkope en veilige middelen je huis fris en schoon kon houden. Recepten die bijna verloren zijn gaan, maar die al decennialang hun nut hebben bewezen. Eerste hulp bij kinderkwaaltjes, schoonmaakmiddelen voor in het huis en de verzorging van je lichaam komen aan bod. Natuurlijk van oma is een verzameling van handige tips en recepten die eenvoudig te maken zijn. Dit boek is dan ook een aanrader voor iedereen die hart heeft voor duurzaamheid.
Bestellen, klik op “Natuurlijk van Oma”