Gerelateerde artikelen

  • Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen Recepten voor paasbrunch tijdens de paasdagen
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Uniek vakantieadres in Frankrijk Uniek vakantieadres in Frankrijk
  • Wandelroutes wandelen vanuit stations Wandelroutes wandelen vanuit stations
  • Bijzondere tuinen in Nederland Bijzondere tuinen in Nederland
  • Natuurwandeling en kwekerij bezoeken Natuurwandeling en kwekerij bezoeken
eropuit

Wandelen lunchen en logeren in Nederland

Ben je een liefhebber van ambachtelijke producten dan ben je vast op zoek naar adressen waar traditionele Hollandse lekkernijen als worsten, kazen, zuivel, banket en dranken worden gemaakt. Je kan je per provincie laten inspireren met deze culinaire reisgids met adressenlijst.
Bestellen, surf naar Nederland Culinair Erfgoed

25 wandelingen van anderhalf uur. Wandelen door de mooiste steden en dorpen in Nederland en aansluitend genieten van een heerlijke lunch. Dan is dit dit boekje iets voor jou. Bij elke wandelroute worden tips gegeven voor een restaurant. Bestellen, surf naar 25 zondagen wandelen en lunchen

Gewoon een weekendje logeren in Nederland in een karakteristiek logeeradres. Die vind je in een handige gids waar ieder adres praktisch is beschreven en geillustreerd en er staan tips in voor uitjes en restaurants in de omgeving. Wat wil je nog meer.
Bestellen, klik op Logeren in Nederland.

Alle boekjes zijn leuk om cadeau te geven en te krijgen !!!