Gerelateerde artikelen

  • Blikken voor ballengooien zelf maken Blikken voor ballengooien zelf maken
  • Hoe lammetjes knutselen en maken als decoratie Hoe lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Tak wordt decoratie en verzamelobject Tak wordt decoratie en verzamelobject
  • Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode Wat doen tijdens Advent en Kerstperiode
  • Adventskalender van kleine doosjes Adventskalender van kleine doosjes
  • Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord Attracties en zwemmen bij landgoed Nienoord
eropuit

Bourgondisch buitenleven Fair in prachtig bosgebied

Kijken, voelen, proeven en genieten zijn de sleutelwoorden voor de Harvest Fair. Ieder jaar in de maand juni wordt de Harvest Fair gehouden op het Landgoed Wouwse Plantage (tussen Roosendaal en Bergen op Zoom) met kwaliteits producten, interessante demonstraties in een prachtige omgeving. Voel en ervaar de magie van de Harvest Fair. Proef de sfeer, maar ook letterlijk de nieuwe en bijzondere producten die aangeboden worden.
Dus genieten van het goede in het leven.
Het Landgoed Wouwse Plantage is schitterend gelegen in de bossen nabij Wouw. Dit prachtige bosgebied is één van de oudste en mooiste van ons land. En stil verscholen in deze bossen ligt het onder monumenten zorg geplaatste “Plantage Centrum”. De gebouwen om het Plantage Centrum zijn in diverse architectonische stijlen gebouwd.

Om het Plantage Centrum heen worden tijdens de Harvest Fair de pagodetenten zo opgesteld dat zij geen afbreuk doen aan het Landgoed Wouwse Plantage. De routing is zo gerealiseerd dat de schoonheid van het gebied goed tot zijn recht komt en dat de bezoekers voldoende ruimte en rust ervaren.

Gedurende de  Harvest Fair dagen kan je genieten van de mooiste demonstraties en bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan tal van workshops en te genieten van culinaire hoogstandjes. Genieten van de echte Bourgondische Brabantse gezelligheid is genieten van het buitengewoon leven.
Speciaal voor de kinderen is er de Kids Fairplay, waar ze zich kunnen vermaken op het springkussen of in de knutselhoek. Maar ze mogen natuurlijk ook de bewoners van de kinderboerderij aaien, spelen in de zandbak of misschien wel in de bomen klimmen. Voor de allerkleinsten is professionele kinderopvang aanwezig.
Bezoekersinformatie , meer informatie, openingstijden en entreeprijzen bezoek je de website  www.harvestfair.nl of www.harvest.be

Via de website is er een kortingsbon van € 2,- verkrijgbaar.
Parkeren is gratis op het landgoed.
Honden, mits aangelijnd, zijn welkom.