Gerelateerde artikelen

  • Cakepop is en cupcake op een stokje Cakepop is en cupcake op een stokje
  • Naaipatronen voor baby born pop Naaipatronen voor baby born pop
  • Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein Borduurpatronen en kruissteekpatronen gratis en klein
  • Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes Boek schrijven en uitgeven tips en weetjes
  • Patroon en werkbeschrijving knuffel poes Patroon en werkbeschrijving knuffel poes
  • Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding Breipatroon beer en naaipatroon berenkleding
eropuit

Drie dagen Paasmarkt en Jazz in Den Haag

Op de zaterdag voor en op de beide paasdagen zijn er van 10-.00-17.00 uur in Den Haag en Scheveningen weer de populaire Paasmarkten. De traditionele drie daagse Haagse Paasmarkt kan vanwege de Koninginnekermis dit jaar (2011) niet op de gebruikelijke locatie Lange Voorhout worden gehouden. De Paasmarkt moet uitwijken naar Het Plein en de Hofplaats, beiden aan de Lange Poten. Ruim honderd standhouders presenteren een breed assortiment en een grote variĆ«teit aan producten van kleding, vintage, sieraden, tassen en cd’s tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, enz. Naast veel nieuwe spullen zijn er op Het Plein ook artikelen uit Moeders en Grootmoeders Tijd te bewonderen en te koop tegen betaalbare prijzen, zoals leuke hebbedingentjes, verzamelobjecten, glas, aardewerk, porselein, tin, instrumenten, zeldzame boeken, schoolplaten, Verkadealbums, enz.
In de loop der tijd is deze markt uitgegroeid tot een leuk traditioneel evenement met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan, eeker in combinatie met de kermis meer dan de moeite waard. De toegang is gratis.
Op Tweede Paasdag is ook het Haags Openbaar Vervoer Museum weer aanwezig met historische trams en bussen. Hiermee kunnen rondritten gemaakt worden.
Opstapplaatsen zijn: Lange Voorhout bij de kermis en bij de Paasmarkt op de Hofplaats!

TIP: Ook op het Palace Plein in Scheveningen is er een driedaagse PaasMarkt en combineer met de Jazz In Scheveningen Bad.