Gerelateerde artikelen

  • Houtrot simpel en snel oplossen met tips Houtrot simpel en snel oplossen met tips
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Decoreren met decopatch is decopatchen Decoreren met decopatch is decopatchen
  • Waszak met naam op kinderkamer is handig Waszak met naam op kinderkamer is handig
  • Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken
  • Breipatroon kuiken en paashaas eierwarmer Breipatroon kuiken en paashaas eierwarmer
hobby

Speciale aktie moederdag cadeau

GRATIS ingepakt, GRATIS een speciale Moederdag kaart er bij met jouw persoonlijke boodschap én GRATIS een doosje heerlijke Milka chocolade. Dat is nog eens leuk voor moeder. En jij hoeft niet naar de winkel, maar gewoon online bestellen !!!!!
Zoek op MagVilla.nl voor jouw moeder leuke en originele tijdschriften uit en plaats deze in de winkelwagen. In het bestelproces geef je aan een wenskaart te willen toevoegen en vink hier de speciale Moederdag kaart aan (‘fijne Moederdag’). Iedere bestelling met een Moederdag kaart pakken wij GRATIS voor je in en voegen GRATIS Milka chocolade toe. Vanaf 1 april kun je al een bestelling(en) plaatsen voor Moederdag, deze worden dan automatisch vlak voor Moederdag verstuurd.

Om je alvast op weg te helpen bij het uitzoeken van losse nummers van leuke en originele tijdschriften heeft MagVilla een aantal Moederdag tips op een rijtje gezet, maak je keuze bij MagVilla.nl/moederdag