Gerelateerde artikelen

  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
  • Simpel weven zonder dure apparatuur Simpel weven zonder dure apparatuur
  • Bloemen maken van papiergaren Bloemen maken van papiergaren
  • Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken Nagerecht op feestelijk bord tip om zelf te maken
  • Haken en breien met katoenspagetti Haken en breien met katoenspagetti
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
hobby

Speciale aktie moederdag cadeau

GRATIS ingepakt, GRATIS een speciale Moederdag kaart er bij met jouw persoonlijke boodschap én GRATIS een doosje heerlijke Milka chocolade. Dat is nog eens leuk voor moeder. En jij hoeft niet naar de winkel, maar gewoon online bestellen !!!!!
Zoek op MagVilla.nl voor jouw moeder leuke en originele tijdschriften uit en plaats deze in de winkelwagen. In het bestelproces geef je aan een wenskaart te willen toevoegen en vink hier de speciale Moederdag kaart aan (‘fijne Moederdag’). Iedere bestelling met een Moederdag kaart pakken wij GRATIS voor je in en voegen GRATIS Milka chocolade toe. Vanaf 1 april kun je al een bestelling(en) plaatsen voor Moederdag, deze worden dan automatisch vlak voor Moederdag verstuurd.

Om je alvast op weg te helpen bij het uitzoeken van losse nummers van leuke en originele tijdschriften heeft MagVilla een aantal Moederdag tips op een rijtje gezet, maak je keuze bij MagVilla.nl/moederdag