Gerelateerde artikelen

  • Abstract werken geeft artistieke vrijheid Abstract werken geeft artistieke vrijheid
  • Pompoen uithollen als sfeerlicht Halloween Pompoen uithollen als sfeerlicht Halloween
  • Muurkunst met behang restanten is uniek Muurkunst met behang restanten is uniek
  • Carnavalkleding als draagbare kunst Carnavalkleding als draagbare kunst
  • Eigen foto in Andy Warhol stijl is kunst Eigen foto in Andy Warhol stijl is kunst
  • Botero geeft inspiratie en stimulans Botero geeft inspiratie en stimulans
eropuit

Cursus kunstgeschiedenis voor kunstliefhebbers

Ben je geïnteresseerd in kunst en cultuur en dol op het bezoeken van musea en het maken van culturele stedentrips naar bijvoorbeeld Parijs of Florence, dan is deze cursus kunstgeschiedenis van hannekelenders.nl iets voor jou !!!

Voor de beginnende enthousiasteling zijn er inleidende cursussen, waarbij je meer te weten komt over de ontwikkeling van de westerse kunst door de jaren heen. Als je meer wilt, zijn er verdiepende cursussen die voortborduren op de basiskennis van de cursist.

Kunsthistorica Hanneke Lenders geeft dergelijke cursussen kunstgeschiedenis in hartje Utrecht. Ook biedt ze cursussen op maat, voor hen die meer willen weten over een specifiek onderwerp – stel dus dat je een stedentrip hebt gepland en meer wilt weten over de kunst van die regio, dan kun je bij Hanneke terecht voor een cursus of lezing over dit onderwerp. Heb je interesse of wil je meer weten? Kijk dan op Hanneke’s website voor meer informatie over haar hannekelenders.nl/cursussen kunstgeschiedenis