Gerelateerde artikelen

  • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
  • Stoffen schilderijen magisch en verrassend Stoffen schilderijen magisch en verrassend
  • Unieke collages van creatieve vormgeefster Unieke collages van creatieve vormgeefster
  • Creatief boek maken als herinneringsboek Creatief boek maken als herinneringsboek
  • Abstract werken geeft artistieke vrijheid Abstract werken geeft artistieke vrijheid
eropuit

Cursus kunstgeschiedenis voor kunstliefhebbers

Ben je geïnteresseerd in kunst en cultuur en dol op het bezoeken van musea en het maken van culturele stedentrips naar bijvoorbeeld Parijs of Florence, dan is deze cursus kunstgeschiedenis van hannekelenders.nl iets voor jou !!!

Voor de beginnende enthousiasteling zijn er inleidende cursussen, waarbij je meer te weten komt over de ontwikkeling van de westerse kunst door de jaren heen. Als je meer wilt, zijn er verdiepende cursussen die voortborduren op de basiskennis van de cursist.

Kunsthistorica Hanneke Lenders geeft dergelijke cursussen kunstgeschiedenis in hartje Utrecht. Ook biedt ze cursussen op maat, voor hen die meer willen weten over een specifiek onderwerp – stel dus dat je een stedentrip hebt gepland en meer wilt weten over de kunst van die regio, dan kun je bij Hanneke terecht voor een cursus of lezing over dit onderwerp. Heb je interesse of wil je meer weten? Kijk dan op Hanneke’s website voor meer informatie over haar hannekelenders.nl/cursussen kunstgeschiedenis