Gerelateerde artikelen

  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
  • Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen Persoonlijk cadeau voor kinderen en volwassenen
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
  • Knutselen met kinderen tips en ideeen Knutselen met kinderen tips en ideeen
hobby

Stiften en blazen goed voor ontwikkeling

Blaasstiften of blaaspennen zijn een uitdaging voor creatieve kinderen, omdat er veel mogelijk is. Door te blazen op de achterkant van de stiften “vernevelt” de ongevaarlijke, uitwasbare inkt over het papier. Met behulp van sjablonen maken de kids de mooiste dingen!

Zuigt een kind per ongeluk aan de stift? Geen probleem, het is niet mogelijk verf “op te zuigen”. Met behulp van de witte toverstift of de tover blaaspen zijn de gespoten kleuren te veranderen van kleur en zo maak je de mooiste motieven in de grotere oppervlakten.

De blaastiften van BLOpens zijn de enige echte en worden ook vaak gebruikt in combinatie met logopedie omdat het gedoseerd blazen en vormen van de mond zeer goede oefeningen zijn voor de ontwikkeling en training van de mondspieren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar!
Belijk de video en lees meer bij  blopens.nl

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding