Gerelateerde artikelen

  • Simpel en snel haakpatroon kindermutsje Simpel en snel haakpatroon kindermutsje
  • Patroon knuffel konijn naaien en borduren Patroon knuffel konijn naaien en borduren
  • Kruissteek patronen kaartspel symbolen Kruissteek patronen kaartspel symbolen
  • Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon Peuter patchwork voetbal quilten gratis patroon
  • Moderne creatieve borduurpatronen Moderne creatieve borduurpatronen
  • Gratis patronen papieren tas om zelf te maken Gratis patronen papieren tas om zelf te maken
hobby

Gratis patronen bridgekleed maken

gratis patroon bridgekleedGratis patronen om zelf een bridgekleed te borduren in kruissteek.  Je kan natuurlijk ook de figuren uit lapjes stof of vilt knippen en deze op het groene kleed met de zigzagsteek vast naaien (appliceren)of een kleed haken. Het borduur stramien of de borduurstof koop je bij de hobbydoos.nl/borduurstoffen Vind je niet de juiste groene kleur, verf de stof dan met textielverf. Koop ook een bijpassende of juist afstekende kleur (rood) voeringstof en na het borduren naai je de voeringstof aan het bridgekleed, zodat ook de achterkant netjes is afgewerkt.

Gratis patronen bridgekleed

Hieronder de gratis patronen, maak je eigen keuze en stel zelf je bridgekleed samen :

Kruissteekpatronen

Applicatie patronen

TIP 1 : Een patroon (2,25 euro) voor een bridgekleed koop je bij hardanger.nl TIP 2 : Een borduurpakket voor een bridgekleed bestel je in de handwerkspeciaalzaak lohuis-tijhuis.nl of bij borduurpakketten.nl