Gerelateerde artikelen

  • Lamp borduren met borduurpatroon Lamp borduren met borduurpatroon
  • Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen Glasinlood glasverf loodband en gratis patronen
  • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
  • Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
eropuit

Vakantiefoto's en fotoboek ontwerpen

Eerst maar even een scenario: je bent lekker op vakantie geweest en hebt geheugenkaartjes vol met fantastische foto’s. Deze foto’s sla je dan op op je pc, met het goede voornemen ze eens af te laten drukken en er dan een prachtig fotoboek van te maken! En dit goede voornemen schuif je vervolgens jaar na jaar voor je uit… Je hebt vast tal van goede excuses:  je hebt geen tijd, je wilt eerst dat perfecte fotoboek vinden, je wilt eerst nog een cursus scrapbooken volgen, enzovoorts, enzovoorts. Klinkt dit allemaal enigszins herkenbaar?

Zo lastig hoeft het echter allemaal niet te zijn! Vistaprint biedt de mogelijkheid om heel gemakkelijk online je eigen fotoboek te ontwerpen. Je hoeft dus niet op zoek naar het perfecte fotoboek – je maakt deze gewoon zelf! Er zijn tal van opties: er zijn diverse formaten en lay-outs om uit te kiezen en je kunt gaan voor een harde of flexibele kaft, al dan niet bedrukt met een eigen foto. Wil je van je fotoboek een luxe cadeau maken? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een stijlvolle nepleren of linnen kaft.

En dit alles doe je lekker vanuit je luie stoel voor je pc, zonder eerst de foto’s af te hoeven drukken. Je kunt tussendoor je werk opslaan zodat niet alles in één keer klaar hoeft te zijn, en wanneer je tevreden bent over je totale ontwerp bestel je je fotoboek en ligt hij binnen drie dagen op je deurmat. Het resultaat: een professioneel uitziend fotoboek, met een volledig eigen touch!