Gerelateerde artikelen

  • Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken
  • Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips Fotos in je interieur verwerken met deze vijf tips
  • Kinderen schilderen een zelfportret Kinderen schilderen een zelfportret
  • Schilderen met oude tijdschriften op canvas Schilderen met oude tijdschriften op canvas
  • Cadeau inpakken tips met verschillende materialen Cadeau inpakken tips met verschillende materialen
  • Persoonlijk notitieboek maken ook origineel cadeau Persoonlijk notitieboek maken ook origineel cadeau
hobby

Recepten om cadeau te geven of zelf te maken

Een glossy foodmagazine over eten en koken en alles wat het leven lekker en gezellig maakt. Met goed te maken recepten van o.a. internationale grootheden als Jamie Oliver, Bill Granger en Nigella Lawson en interviews met spraakmakende foodies. Verhalen over mensen met een passie voor eten, met dat ene speciale adres en zinneprikkelende fotografie om bij te watertanden.

In het nummer dat ik voor me heb liggen vind je worst, karbonade, entrecote… voor de BBQ time, zomerse delicate hapjes & kleurige cocktails, een Bill Granger salade XL, tips voor BBQ shopping, slimme tools , tips voor een Jamie Oliver Italiaanse bbq voor vrienden ……….. het ziet er gaaf uit, leest goed en overzichtelijk.
Leuk om cadeau te krijgen, te geven om je zelf mee te verwennen.
Een los nummer van het tijdschrift Delicious  bestellen doe je bij MagVilla.nl

  • Om alvast in de juiste smaak en sfeer te komen, hier een TIP uit het tijdschrift “Delicious” :
    Van restjes groeten fritatta maken
    Frittatta is een Italiaanse omelet en ideaal om restje groenten, zoals sperziebonen, aardappel, courgette, paprika, erwtjes…… in te verwerken.
    En dat doe je zo:
    – snij de (gekookte) groenten e.a. in stukjes
    – bak de groenten e.a. in 1 eetlepel olijfolie tot ze gaan kleuren
    – voeg zout toe
    – vier eieren loskloppen met een klein scheutje melk en schenk dat over de gebakken groeten e.a.
    – bak de omelet zachtjes aan beide kanten goudbruin !!!!
    Koud ook lekker bij de borrel !!!!