Gerelateerde artikelen

  • Tour de France creatief knutselen Tour de France creatief knutselen
  • Fietsen als hobby Fietsen als hobby
  • Vlaggetjesdag Scheveningen Vlaggetjesdag Scheveningen
  • Ballonvaren met feestelijk programma Ballonvaren met feestelijk programma
  • Natuurwandeling en kwekerij bezoeken Natuurwandeling en kwekerij bezoeken
  • Straattheater festival in Enschede Straattheater festival in Enschede
eropuit

Meedoen en fietsen is goed doel steunen

DOE MEE met De Ride for the Roses. De Ride is een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. In de cycletour wordt er van start tot finish gereden door één groot peloton van duizenden wielrenners met een gemiddelde snelheid van 28 tot 30 km/u. Dit onder volledige politiebegeleiding over een afgezette weg.
Het succes van de Ride zit hem in de unieke formule.
Op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker. Samen met duizenden anderen een sportieve prestatie leveren. Als jouw manier van kankerbestrijding. Ter nagedachtenis aan iemand die aan kanker is overleden. Als steun in de rug van iemand die tegen kanker vecht of omdat je het doel een warm hart toedraagt.
Surf voor alle actuele informatie, programma, juiste data e.a. naar ridefortheroses.nl